Cia. La Chunga pre-estrena el seu nou espectacle “Empar” el 16 d’octubre de 2021

by | oct. 1, 2021 | Event | 0 comments

Cia. La Xunga estrena el seu nou espectacle “Empar”, en el Circ Pobla’t.

Us esperem!

***********

Enguany es compleixen 10 anys de l’APCCV, dins d’aquesta gran celebració organitzem el circ pobla’t que compta el suport de la Diputació de València. L’objectiu del circ pobla’t és promocionar a les companyies i professionals associades i divulgar el circ per municipis valencians.

Els Ajuntaments i Regidories de Cultura de Canals, Sellent, Anna, Montaverner, Rafelbunyol i Aielo de Malferit han acollit el circ pobla’t i gaudiran de 13 espectacles de circ del 30 de setembre fins al 29 d’octubre de 2021.

Dins del circ pobla’t, el 29 d’octubre en Aielo de Malferit celebrarem les JORNADES DE CIRC “10 ANYS APCCV”, un encontre de sòcies i socis de l’Apccv amb programadores i programadors valencians, institucions i professionals de la cultura. Un moment per reflexionar i parlar sobre el treball que hem fet durant aquests anys, on ens trobem i cap on volem anar. Una trobada professional per mostrar les noves creacions circenses amb el desig de ser programades i difoses per tot el territori.

Vos convidem a participar i gaudir amb nosaltres del circ valencià!