No event found!

Date

nov. 24 2022
Expired!

Time

06:00 - 19:30

Empar actua a Alfafar el seu poble natal 24N a les 17:00H

Tenim el orgullo d´actuar al poble que va vore naixer i creïxer a la Actriu Ana Sánchez

Empar es una de aquestes dones que viuen entre el carrers de San Pasqual i San Cayetano.

ES la observacio de aquestes dones que han viscut per cuidar als demés.

Dijous 24 de novembre a les 18;30h Poblacio ALFAFAR; a la  Sala Ventura Alabau, C/ José María Julian

Gratuito, entrada libre

Direccio Pepa Gómez

Actriu Ana Sanchez

Sinopsi de l’obra:

A Empar no li calen paraules per a contar-nos la seua història, en té prou amb el gest, la música i l’humor. Ella és alhora les nostre iaies i les nostres mares, és el mirall que reflecteix tantes històries de dones. Cuidar i estimar els seus sense temps per a pensar en ella mateixa, com un donyet que fa un treball invisible, però imprescindible.

Tema :

El tema principal de l’espectacle és el maltractament silenciós i treball  invisible que les dones han rebut mentre es deixaven la  vida cuidant dels altres.

Sobre l´actriu creadora:

Ana Sánchez Carrión, Nascuda el 27 de novembre de1983,deportista de elit en karate fins al 21 anys i en l’actualitat, actriu de teatre gestual, pallassa, artista de carrer i Dietista.      Des del principi sempre ha estat interessada en el llenguatge corporal, a la vegada que en el món del Circ, és per això que en el 2000 decideix ser Sòcia fundadora de l’Associació valenciana de circ. Aquest mateix any inicia el seu recorregut dins del mim dramàtic i del pallasso amb Maite Villar, que imparteix la tècnica d’Étienne Decroux conegut per donar una importància primordial i central a l’intèrpret: el teatre és l’art de l’actor. Segueix profunditzant en la seua formació i realitza durant dos anys, el LIAM. (Laboratori Internacional de l’Art en Moviment). En aquest laboratori estudia el mètode de treball de L’Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq en París, de la mà de Pepa Gómez, formada directament del mestre, Lecoq, en la citada escola. A profunditza en el teatre de creació on està present sempre el llenguatge corporal i l’acció.

En el 2008 segueix formant-se en l’escola MOVEO (Escola Internacional de Mim Corporal Dramàtic), Barcelona. Es forma de la mà del mestre Oliver Dècriaud format en la International School of Corporeal Mime de Londres

En el 2020 es forma amb Jessica Walker mare, actriu i directora, vinculada al teatre experimental, la recerca espiritual i el creixement personal. Es gradua en Actuació Teatral per la Universidad de Chile.

En aquest moment té dues mirades cap al teatre i cap a la vida, el seu treball com a dietista li mostra cada dia dones, de totes les condicions socials, atrapades en situacions i vides on el nexe comú de totes és: cuidar i fer el treball invisible per a les persones que estimen. La pregunta que es fa la creadora: Qui té cura d’Empar?

Un treball d’investigació des del silenci, el gest, el moviment, les màscares i la màgia dels objectes i malabar. Tot per acostar-nos a una posada en escena on la poètica té el seu punt fort. Una aposta arriscada per al teatre de carrer, però creiem que la poesia visual més íntima, combinada amb l’humor, ha d’estar a l’abast de tothom

 

 

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *